Αναζήτηση  |  Online Συνδρομές  |  Επικαιρότητα  |  Με μια ματιά  |  Σχετικά  |  Βοήθεια  |  Συχνές ερωτήσεις  |  Επικοινωνία  |  Sakkoulas.gr

Ιδιωτικό Δίκαιο


Για αγορά παρακαλούμε συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό στο σύστημα.

Για συνδρομές Δημοσίου, ΝΠΔΔ, ΟΤΑ, και για τη διαμόρφωση προσαρμοσμένων συνδρομητικών πακέτων επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3387870 ή πατήστε εδώ.


Η συνδρομή «Ιδιωτικό Δίκαιο» αποτελεί έναν μοναδικό στην χώρα μας θησαυρό πληροφοριών για το Αστικό Δίκαιο, την Πολιτική Δικονομία, το ημεδαπό και ευρωπαϊκό Εμπορικό και Εργατικό Δίκαιο και το Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο.

Εκατοντάδες εκδόσεις (εγχειρίδια, κατ’ άρθρο ερμηνείες και μονογραφίες) από τους πλέον έγκριτους συγγραφείς συνδυάζονται με τη δημοσιευμένη και αδημοσίευτη νομολογία, τα βασικά νομοθετικά κείμενα και υποδείγματα εγγράφων και δικογράφων.

Οι συνδρομητές του πακέτου αποκτούν, επιπλέον, πρόσβαση στο σύνολο του περιεχομένου 9 νομικών περιοδικών: «Ελληνική Δικαιοσύνη», για τα έτη από το 1990 έως σήμερα, «Αρμενόπουλος», για τα έτη από το 2001 έως σήμερα (θα καταχωρηθούν τα τεύχη από το έτος 1995), «Επιθεώρηση Πολιτικής Δικονομίας», για τα έτη από το 2008 έως σήμερα, «Επιθεώρηση του Εμπορικού Δικαίου», από το 2016, ενώ θα καταχωρηθούν τα παλαιότερα τεύχη,  «Επισκόπηση Εμπορικού Δικαίου», για τα έτη από το 1995 έως σήμερα, «Ελληνική Επιθεώρηση Ευρωπαϊκού Δικαίου», για τα έτη από το 2016 έως σήμερα, «Επιθεώρηση Ακινήτων», από το 2019, «Διαιτησία», από το 2018 και «Lex&Forum», από το 2021.

 (Κατά την αρχική εγγραφή σε οποιαδήποτε υπηρεσία του sakkoulas-online.gr καταβάλλεται εφάπαξ τέλος εγγραφής 80 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ανωτέρω και θα προστεθεί αυτόματα στο καλάθι αγορών σας. Για την πολιτική συνδρομών πατήστε εδώ. Για τους όρους χρήσης εδώ.)

Αναλυτικά περιεχόμενα:


Περιοδικά (9) +

Βιβλία (776) +

Μελετήματα Online (5) +

Νομοθεσία +

Αποφάσεις δικαστηρίων +

Δείτε επίσης:

Ιδιωτικό και Δημόσιο Δίκαιο
Ιδιωτικό και Ποινικό Δίκαιο
Ιδιωτικό, Δημόσιο και Ποινικό Δίκαιο