Αναζήτηση  |  Online Συνδρομές  |  Επικαιρότητα  |  Με μια ματιά  |  Σχετικά  |  Βοήθεια  |  Συχνές ερωτήσεις  |  Επικοινωνία  |  Sakkoulas.gr

Πολιτική συνδρομών


Οι συνδρομές στο www.sakkoulas-online.gr είναι δωδεκάμηνης διάρκειας και περιλαμβάνουν δικαίωμα χρήσης του ιστοτόπου για εκατόν είκοσι (120) ώρες ετησίως. Ο κάτοχος κάθε βασικής συνδρομής έχει δικαίωμα να δημιουργήσει τρεις (3) επιπλέον χρήστες, οι οποίοι μπορούν να συνδέονται ταυτόχρονα στο σύστημα.

Σε περίπτωση υπέρβασης της χρήσης του παγίου χρόνου, η χρέωση για κάθε επιπλέον ώρα είναι 6 ευρώ, πλέον ΦΠΑ. Η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη χρήση που έχετε κάνει από τη σελίδα του λογαριασμού σας, ενώ το σύστημα σας ειδοποιεί όταν έχετε υπερβεί το 80% του παγίου χρόνου. Το www.sakkoulas-online.gr διαθέτει εξελιγμένο σύστημα καταμέτρησης του χρόνου, το οποίο προστατεύει τους χρήστες από υπερβολικές χρονοχρεώσεις, αναγνωρίζοντας πότε το σύστημα παραμένει ανενεργό ώστε να διακόπτει τη χρονομέτρηση.

Την πρώτη φορά που θα εγγραφείτε συνδρομητής στις υπηρεσίες μας καταβάλλετε εφάπαξ τέλος εγγραφής αξίας 80 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Η online απόκτηση συνδρομής προϋποθέτει την προηγούμενη εγγραφή σας ως χρήστη στον ιστότοπο και γίνεται με χρέωση πιστωτικής κάρτας σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Αποδεκτές κάρτες: VISA, MASTERCARD, MAESTRO.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε μία από τις διαθέσιμες συνδρομές και να αποκτήσετε αργότερα και άλλη, επεκτείνοντας την υπάρχουσα. Στην περίπτωση αυτή χρεώνεστε μόνο τη διαφορά για τις ημέρες που απομένουν μέχρι τη λήξη της αρχικής συνδρομής.

Online ανανέωση της συνδρομής σας μπορεί να γίνει το νωρίτερο δεκαπέντε (15) ημέρες πριν από τη λήξη της.

Η τιμολογιακή πολιτική για τους κατόχους κάρτας προνομίων (δικαστές, νέοι δικηγόροι) των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΑΕ ισχύει και για την απόκτηση συνδρομής στον παρόντα ιστότοπο. Η τελική τιμή υπολογίζεται αυτόματα αφού προσθέσετε τη συνδρομή στο καλάθι αγορών σας. Για συνδρομές Δημοσίου, ΝΠΔΔ, ΟΤΑ και για τη διαμόρφωση προσαρμοσμένων συνδρομητικών πακέτων επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3387870 ή πατήστε εδώ.