Αναζήτηση  |  Online Συνδρομές  |  Επικαιρότητα  |  Με μια ματιά  |  Σχετικά  |  Βοήθεια  |  Συχνές ερωτήσεις  |  Επικοινωνία  |  Sakkoulas.gr

Βιβλία


Συμβολαιογραφία και ακίνητη περιουσία

Συγγραφέας
Επιμέλεια
Σειρά
Αριθ. σειράς
2
ISBN
978-960-648-405-6
Σελίδες
ΧΧΙΙ + 528
Έτος
2021
Τιμή έντυπης έκδοσης
€ 44.0

Συλλογικό Έργο, Συμβολαιογραφία και ακίνητη περιουσία, 2021


Η Επιθεώρηση Ακινήτων στη δεύτερη επιστημονική εκδήλωση που διοργάνωσε ηλεκτρονικά στις 7 Ιουνίου 2021 συνεργάστηκε με τη Συντονιστική Επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος προκειμένου να αναδείξει τον κομβικό ρόλο του συμβολαιογράφου σε κάθε είδους δικαιοπραξίες που αφορούν στην ακίνητη περιουσία. Πλην της εισαγωγικής μελέτης του καθηγητή Πολιτικής Δικονομίας στο Α.Π.Θ. Γεωργίου Διαμαντόπουλου, ο οποίος και επιμελήθηκε την παρούσα έκδοση, εκλεκτοί εισηγητές (κατά τη σειρά παρουσίασης των θεματικών τους), ήτοι η συμβολαιογράφος Αθηνών και Αντιπρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου των Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου-Δωδεκανήσου κ. Ελένη Κοντογεώργου, ο συμβολαιογράφος Κομοτηνής και Πρέδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θράκης κ. Χρήστος Τερζίδης, ο υποψήφιος διδάκτορας νομικής και δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Παπαχρήστου-Δημητράς, η διδάκτορας νομικής και συμβολαιογράφος Θεσσαλονίκης κ. Χριστίνα Χατζηδανδή, ο δικηγόρος Αθηνών κ. Γεώργιος Πούλιος, η προϊσταμένη υποκαταστήματος Σπάρτης του Κτηματολογικού Γραφείου Πελοποννήσου, ο διδάκτορας νομικής και συμβολαιογράφος Ηρακλείου Κρήτης κ. Εμμανουήλ Ταμιωλάκης, ο διδάκτορας νομικής και δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος-Αλέξανδρος Γεωργιάδης και ο διδάκτορας νομικής και δικηγόρος Ρεθύμνου κ. Γεώργιος Μαρινάκης, ξεδιπλώνουν πτυχές της προβληματικής.
Στην παρούσα έκδοση περιλαμβάνονται οι εισηγήσεις της ημερίδας με τη σειρά που εκφωνήθηκαν σε πλήρη ανάπτυξη και με τον οικείο υπομνηματισμό. Στο παράρτημα της έκδοσης ο αναγνώστης θα βρει επίκαιρα και εξαιρετικά ενδιαφέροντα νομολογιακά και νομοπαρασκευαστικά δεδομένα, με αντικείμενο τις ρυθμίσεις περί συμβολαιογραφίας και ακίνητης περιουσίας.

Διαθέσιμο σε:

     
Ανάγνωση online